Повторна трагедия сполетя семейството с шест деца от пловдивското село Ягодово,

...
Повторна трагедия сполетя семейството с шест деца от пловдивското село Ягодово,
Коментари Харесай

Нова трагедия сполетя семейството с 6 деца!

Повторна покруса сполетя фамилията с шест деца от пловдивското село Ягодово, съобщи кореспондентът на bTV в района. Преди месеци - точно на Великден домът им се подпали, само че с помощта на помощи на хората от цялата страна, къщата е била пред довеждане докрай.
Преди дни обаче втори пожар още веднъж лумва в къщата. Огнените пламъци обхванали дома на многодетната фамилия, до момента в който родителите били на посетители на другари, а децата оставени сами във фургона, в който живеят сега.

Огънят унищожава гредите и целия таван сред двата етажа. В къщата има сложена нова електроинсталация, само че по нея още няма ток. Въпреки това от пожарната споделят, че точно късо съединяване е повода за пожара.

Преди втория пожар ремонтът е приключен с близо 11 хиляди лв., събрани от донори. Поставен е нов покрив, вътре стаите били готови за измазванеПламъците унищожават съвсем всички движимости, дарени на фамилията. Сега инициативният комитет се стяга за нов ремонт и събира средства. Трябва да се подменят гредите сред двата етажа и дюшеметата. Дотогава фамилията ще населява фургона на двора.

Ако желаете да помогнете на фамилията да възвърне дома си, можете да извършите това посредством дарителската сметка:

Уникредит Булбанк

IBAN: BG85 UNCR 7000 1522 9447 12

BIC: UNCRBGSF

На името на Румен Костадинов Крушев

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР